Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Rejs med børn

Tenerife er et trygt og godt sted for børn. Strandpromenaden i Los Cristianos og Playa de las Américas er bred og let at køre på med en barnevogn. Flere steder er der klatrestativer og trampoliner til de lidt større børn. Strandene er børnevenlige, og der er masser af udflugtsmål for hele familien.

Babymad og bleer
Babymad og bleer kan købes i de fleste større fødevarebutikker samt på velassorterede apoteker. Det er billigst at handle i Mercadona og Hiperdino. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas mindre. Pulver til at lave grød med samt de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Færdig vælling findes ikke – i stedet blander man vællingepulver og modermælkserstatning.

Insekter og dyr
På Kanarieøerne er der hverken farlige insekter eller slanger. Myg forekommer, men de er sjældent generende på turistrejsemålene. Køb evt. en af de effektive myggemaskiner, som sættes i stikkontakten, men husk på at midlet, som anvendes i myggemaskinen, er stærkt og derfor forbudt i Danmark. Vær forsigtig, hvis du er allergisk, og luk for myggemaskinen, når du går i seng.

Siam Park
Flotte Siam Park på den sydlige del af Tenerife giver en helt ny dimension til begrebet vandland. Det er Europas største temavandland og et heftigt ferieeventyr for hele familien. Her er der herlige vandrutsjebaner, sjove legepladser, Tropical River og en fantastisk kridhvid sandstrand. Hele parken er inspireret af Thailand, og du kommer direkte ind i en eventyrlig og eksotisk verden fyldt med det gamle Orientens mystik.