Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Læge og apotek

De klinikker, som Spies samarbejder med, er anbefalet af forsikringsselskaberne og har skandinavisktalende personale. Klinikkerne samarbejder med de fleste nordiske forsikringsselskaber. I forbindelse med et eventuelt lægebesøg bør du medbringe pas, rejsebevis/billet samt forsikringsoplysninger. Vi vil gøre dig opmærksom på, at der findes mange klinikker på Tenerife, og at det ikke er dem alle, som anbefales af os og/eller forsikringsselskaberne. Det betyder, at det kan blive svært for os at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det, og det kan også medføre, at dit forsikringsselskab ikke kan betale for din behandling på pågældende klinik. Vi anbefaler derfor, at du henvender dig til en af nedenstående klinikker.

Alle de klinikker, som vi samarbejder med, er private og dækkes ikke altid af den offentlige sygeforsikring. Inden du rejser, bør du derfor tjekke, hvordan din forsikring dækker i tilfælde af, at du får brug for lægehjælp i løbet af din ferie. Har du ikke en rejseforsikring, skal du huske at informere vores personale om dette, når du kontakter dem vedr. lægehjælp.